Stichting Paardenroutes Drenthe

Stichting Paardenroutes Drenthe

Donateur worden


Geen tijd of mogelijkheid om mee te helpen met het onderhoud van de men- en ruiterpaden?
Word donateur. Voor € 10,- per jaar ondersteun je ook in het onderhoud en kan je toch blijven genieten van fijne buitenritten.

Samen voor toegankelijke bossen in Drenthe !


De Stichting Paardenroutes Drenthe is een stichting die zich inzet voor het beheer, onderhoud en behoud van ruiter- en menroutes in Drenthe. Wij maken ons sterk voor een goed men- en ruiterpaden netwerk. Dit doen we door in gesprek te gaan met de provincie, gemeentes en andere belanghebbenden, zoals Staatsbosbeheer. Ook organiseren we samen met de gebruikersgroepen van de Stichting Paardenroutes Drenthe boswerkdagen, waarbij we ruiterroutes opknappen. Dit doen we o.a. door het plaatsen van routebordjes maar ook zorgen we ervoor dat de routes veilig en netjes blijven, bijvoorbeeld door snoeiwerkzaamheden. Dit doen we altijd in overleg met Staatsbosbeheer.
Hierbij kunnen we jullie hulp goed gebruiken. Vanaf nu kunnen ook ruiters en menners donateur worden! Ook kun je lid worden van een gebruikersgroep in jouw regio. Je wordt dan bijvoorbeeld op een boswerkdag gevraagd mee te helpen bij het onderhoud of het plaatsen van routebordjes.

Sluit je aan bij de Stichting Paardenroutes Drenthe voor slechts € 10 per jaar, dan houden we samen de bossen toegankelijk voor ruiters en menners!

© Copyright - Stichting Ruiterroutes Drenthe | website laten maken